دانشکده
صنایع غذایی
پست الکترونیک
اینستاگرام
شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
مدیریت
◁ ریاست دانشکده
◁ مدیر گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
◁ معاونت دانشکده
◁ مدیر گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی دانشکده
اعضای هیات علمی
◁ اعضای هیات علمی مهندسی مواد
◁ اعضای هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی
◁ اطلاعات تماس
امکانات آزمایشگاهی
◁ آزمایشگاه
◁ کارشناسان دانشکده
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
واحد پایلوت پلنت
◁ معرفی واحد پایلونت پلنت
◁ فرم درخواست استقرار واحدهای تولیدی در مجتمع صنایع غذایی
انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی
ارتباط با دانشکده
افتخارات دانشکده
قرار گرفتن در فهرست پراستنادترین دانشمندان جهان و یکی از 12 دانشمند پر استناد ایران توسط
دکتر سید مهدی جعفری
در سالهای 1397، 1398 و 1399
قرار گرفتن در فهرست پراستنادترین دانشمندان جهان و یکی از 12 دانشمند پر استناد ایران توسط
دکتر سید مهدی جعفری
در سالهای 1397، 1398 و 1399
پژوهشگر برتر دانشگاه و استان گلستان در سالهای 1395، 1396، 1397، 1398 (
دکتر سید مهدی جعفری
)
پژوهشگر برتر دانشگاه و استان گلستان در سالهای 1396، 1397، 1398 و 1399 (
دکتر علیرضا صادقی ماهونک
)
مقام سوم ایدههای برتر در جشنواره ملی شتاب علمی (
دکتر علیرضا صادقی ماهونک
)
پژوهشگر
برتر
کشور
در
سال
1396
به
انتخاب
وزارت
علوم،
تحقیقات
و
فناوری
(
دکتر سید مهدی جعفری
)
کسب
رتبه
اول
در
سطح
کشور
در
بین
پژوهشگران
نانوفناوری
در
حوزه
صنايع
غذايی در سالهای 1396، 1397، 1398 و 1399 (
دکتر سید مهدی جعفری
)
چاپ کتاب توسط انتشارات
LAP
آلمان (1388)،
Elsevier
هلند (1399)،
Speringer
آلمان (1399) و
Taylor & Francis
امریکا (1399)-
دکتر سید مهدی جعفری
کسب
رتبه
اول
در
سطح
کشور
در
بین
پژوهشگران
نانوفناوری
در
حوزه
صنايع
غذايی توسط
دکتر سید مهدی جعفری
در سالهای 1395، 1396، 1397 و 1398
کسب
رتبه
اول
از
ايران
)
در
کلیه
شاخهها
(
و
رتبه
چهارم
جهانی
)
حوزه
کشاورزی
و
علوم
زيستی
(
در
بین
داوران
مجلات
بین المللی (1396) بر اساس ارزیابی موسسه
Publons
-
دکتر سید مهدی جعفری
کسب رتبه دوم در جشنواره ملی حرکت در سال 1399 (
دکتر سیده نرگس مظلومی، دانشجوی دکتری وقت
)
راهاندازی شرکت دانشبنیان زیست فناوران غذای فراسودمند در سال 1395 (
دکتر علیرضا صادقی
)
کتاب برتر دانشگاه در سال 1398 (کناب غذاهای فراسودمند تخمیرشده، ترجمه شده توسط
دکتر مرتضی خمیری
و
دکتر علی مویدی
)
رتبه اول دانشکده صنایع غذایی در ارائه دستاوردهای پژوهشی در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان گلستان (1396 و 1398)
کسب رتبه اول (توسط خانم کوثر خمری، دانشجوی مقطع کارشناسی) و رتبه دوم (توسط خانم فاطمه جعفری، دانشچوی مقطع کارشناسی) در مسابقه ملی رهنشان (برگزار شده توسط بنیاد ملی نخبگان)
تاریخ ارسال خبر :
02 مهر 1400 - 13:40
|
تعداد بازدید :
535
ارسال کننده :
دانشگاه
|
کد خبر :
15533
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
02 مهر 1400 - 13:40
|
کد خبر :
15533